Horren/hordeuren

Verborgen comfort!

De groeiende belangstelling voor horren in Nederland heeft niet alleen te maken met het weren van insecten in het algemeen, hoewel dat natuurlijk de belangrijkste reden is. Een groeiend aantal mensen bijvoorbeeld ziet in de toepassing van de juiste horren een mogelijkheid om naast insecten ook pollen buiten 'de deur' te houden. Daarnaast zijn veel moderne en vooral energiebesparende woningen vaak slecht geventileerd, in ieder geval in de zomer. Het is dan wel zo prettig om toch ramen en deuren open te kunnen doen. Door de toepassing van horren kunnen deze factoren worden verminderd dan wel verbeterd.
Bel mij terug Vraag een offerte aan

Groei in aantal toepassingen

Waar men vroeger behoorlijk moest stoeien om een passend hor te krijgen voor een deur of raam, zijn de fabrikanten inmiddels tot veel meer in staat. Een combinatie van brede toepassing en vooral ook eenvoudige en betrouwbare bediening, maakt dat steeds meer mensen kiezen voor een hor voor de ramen en deuren.

Frisse lucht naar binnen, insecten blijven buiten

Goed ventileren van uw woning is belangrijk voor je gezondheid. Een gebrek aan frisse lucht kan leiden tot concentratieverlies, vermoeidheid en hoofdpijn. Dankzij horren kunt jij of je gezin optimaal en volledig beschermd ventileren. Immers, frisse lucht naar binnen en insecten blijven buiten! Met onze horren geniet je van een ongestoorde nachtrust. Hinderlijke insectenbeten horen tot het verleden en je hebt niet langer onhygiënische insecten in uw woning. Het is ook mogelijk om de horren met pollenwerend gaas te leveren, uitstekend tegen hooikoorts!

Voor elk raam of elke deur een oplossing

Voor elke raam of deur is er wel een hor beschikbaar. Voor naar binnen- of buitendraaiende ramen, draaikiepramen, deuren, schuifpuien enzovoort. Rolhorren, inzethorren, plissés of materiaal om zelf horren te maken, je kunt dit allemaal bij ons vinden. Uiteraard leveren wij ook maatwerk. Wij komen dit gratis inmeten en kunnen dit ook voor je monteren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

De pluspunten van Excelsior
De pluspunten van Excelsior

 
Onze best verkopende producten