Hulp bij storing

Vaak ook telefonisch op te lossen!

Een zonnescherm of rolluik of markies of binnenzonwering is doorgaans een combinatie van drie elementen: doek, aluminium/hout en elektrische motor. En dat kan wel eens storingen geven. Meest voorkomend: afstandsbediening doet het niet meer, de motor lijkt stuk te zijn, de knikarmen piepen en kraken, de zon/wind automaat is van slag af, het rolluik gaat niet meer omhoog, de trekband/touw is gebroken of een doek is geschuurd. In alle gevallen, bel ons eerst om te kijken of we het telefonisch kunnen oplossen. In de andere gevallen: we komen langs!
Bel mij terug Vraag een offerte aan

 

Hulp bij storingen

Excelsior staat klaar voor alle storingen, bij onze eigen klanten maar ook gewoon bij een ieder die een probleem met haar of zijn zonwering, rolluik, markies of screen of wat dan ook ervaart.

Meest voorkomend:

  • batterij afstandbediening leeg
  • na plaatsen nieuwe batterij reageert zonwering niet op afstandbediening
  • zonnescherm/screen/markies/knikarmscherm/rolluik gaat niet meer in of uit
  • knikarmscherm geeft enorm piepend en krakend geluid
  • zon/wind automaat reageert niet meer (goed)
  • zonnescherm/markies is stukgewaaid
  • buitenscreendoek is gescheurd

Voor alle storingen kunt u contact opnemen met kantoor 020-6920388, diverse storingen zijn per telefoon meteen op te lossen. Indien dit niet lukt kan onze eigen montagedienst worden ingezet om u verder te helpen

Indien de batterij van uw handzender leeg is, kijk dan even op de volgende link:SomfyBatterijVervangenFilmpje

Over het algemeen is de batterij goed te krijgen bij de Praxis! (Batterij type: knoopcel CR 2430). Deze kunt u natuurlijk ook bij ons bestellen als bestaande klant.

De pluspunten van Excelsior
De pluspunten van Excelsior

 
Onze best verkopende producten