Screens (voor buitentoepassing)

Strak en functioneel

Een screen is een vorm van zonwering, en om meer dan één reden een praktisch mooie oplossing voor hinderlijk zonlicht. Met de screen zonwering kunt u naast het zonlicht te weren, tegelijkertijd toch van het zonlicht blijven genieten.
Bel mij terug Vraag een offerte aan

Opvallend nieuw product

Een mooie innovatie van de laatste jaren. Weinig storingsgevoelig, geen ruimte rondom het raam nodig als bij ene knikarm of markies en toch een sterke zon- en lichtwerende functie. En ook nog eens verkrijgbaar in elektrisch bedienbare versie en legio kleurencombinaties.

Zon wordt voor 85% gefilterd

Niet alleen filteren screens het zonlicht voor 85%, het screendoek zorgt ervoor dat je wel naar buiten kunt blijven kijken. Screenfiltering van zonlicht geeft een prettig diffuus licht in je woning, en schermt hinderlijk UV licht perfect af.

Mogelijkheden

Screens van bieden je vele mogelijkheden. Naast het gewone screen, kun je ook kiezen voor het ritsscreen. Het zogenaamde ritsscreen heeft geen kieren meer en is windvast op elke hoogte. Het aantal keuren is haast onbeperkt. Nieuwsgiering naar de mogelijkheden? Bezoek onze showroom of laat een verkoopadviseur vrijblijvend bij je thuis komen.

 

De pluspunten van Excelsior
De pluspunten van Excelsior

 
Onze best verkopende producten