Vergroten zichtbaarheid

Zonwering om op te vallen

Hiernaast een heel duidelijk voorbeeld van een ondernemer die tezamen met Excelsior zorgt voor een grotere zichtbaarheid van zijn onderneming en daardoor 35% hogere omzet door de strategisch plaatsing van een markies en tekst.
Bel mij terug Vraag een offerte aan

Strategische inzet zonwering

Het plaatsen van reclameborden of wat dan ook op de stoep in Amsterdam lijkt inmiddels te leiden tot een hoop en vooral hardnekkig 'gedoe', als het aan de ambtenaren van Amsterdam ligt. Waar liggen dan nu nog kansen? Met name in een goede aanpak van je gevel'presence'. Ervoor zorgen dat jou onderneming opvalt voor iedere passant, van links, van rechts en van diegenen die recht op je af komen lopen.

Alle aspecten meegewogen

Door de jaren heen heeft Excelsior veel met dit soort vragen te maken gehad uiteraard. Samen met een ontwerper, een goede (doek-)drukker en samenwerking met de juiste stoffenleveranciers en -bewerkers, is een optimaal resultaat eerder regel dan uitzondering. We besteden aandacht aan het gevelbeeld, het straatbeeld, de uitstraling naar buiten toe maar ook de kleur en invloed van het licht aan de binnenkant. Ook kan Excelsior het proces met een eventuele sponsor, zoals een brouwer of koffieleverancier op zich nemen.

Meer weten?

Meer weten wat Excelsior voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en leg je vraagstuk of idee aan ons voor. 

 

De pluspunten van Excelsior
De pluspunten van Excelsior

 
Onze best verkopende producten