Terrasomzet verhogen

Meer, langer, vaker, liever!

Meer bezoekers, die langer blijven, vaker komen en liever naar jouw terras gaan dan naar dat van je buren. Hoe je dat doet? Meer m2 van je terras overkappen, verwarmen en verlichten met strakke en aantrekkelijke zonneschermen of romantische markiezen. En vervolgens zorgen dat je van de straat af goed herkenbaar bent en dat in 1 oogopslag duidelijk is wat een klant bij jou kan vinden!
Bel mij terug Vraag een offerte aan

Terras intensiever inzetten

Een aantal zaken speelt de laatste jaren mooi in op de wensen en mogelijkheden voor horeca ondernemers om meer omzet per m2 terras te genereren. Een selectie:

  • door mogelijkheid breder en langere terrassen te overspannen
  • door opkomt betrouwbare en effectieve terrasverwarmers
  • door betere lichtvoorziening
  • door groeiende medewerking gemeentes
  • door klanten die vaker en ook langer van buiten willen genieten
  • Al met al een mooie ontwikkeling.

 

Excelsior als horecapartner

Excelsior gaat niet alleen voor kwaliteit maar ook voor innovatie. We denken met onze horeca klanten mee over terras inrichting, bezetting, eventueel verwarming, verlichting en reclame uitingen op de doeken.

In vele gevallen nemen we ook de communicatie met eventuele sponsoren over (vaak brouwerijen of koffieleveranciers), met name daar waar logo's of andere zaken op doeken geprint of geperst moeten worden.

In dat licht bezien spreken we ook regelmatig over het maken van een gevelscan, waarmee we kijken hoe we een terras of pui zo aantrekkelijk mogelijk kunnen maken.

Ook interesse in wat Excelsior voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

 

 

De pluspunten van Excelsior
De pluspunten van Excelsior

 
Onze best verkopende producten