Markiezen overtrekken/renoveren

Een topper in duurzaamheid!

Na 10 of 15 jaar uw markiezen vervangen hoeft echt niet altijd. Overtrekken kan in vrijwel alle gevallen en vaak tegen 65% van kosten van een nieuwe! Daarbij is het natuurlijk goed mogelijk om de oude kleurencombinatie wellicht naar die van de huidige tijd te trekken. Veel groen/witte markiezen worden inmiddels zwart/grijs of zwart/paars. Ook iets voor u? Wij helpen dit soort duurzame gedachtes met plezier!
Bel mij terug Vraag een offerte aan

Wanneer u overweegt uw markies te vervangen

Een markies overtrekken waarvan het houten geraamte nog behoorlijk in takt is of zelfs van aluminium is een fluitje van een cent, voor de vakman.

Wanneer u overweegt om een of meerdere nieuwe markiezen aan te schaffen, te vervanging van de oude, dan vraag eerst vrijblijvend advies van ons. In vele gevallen volstaat het overtrekken van de markies, waarbij het geraamte een opfrisser of kleine renovatie krijgt. 

Andere kleur

Naast de mogelijkheid om een ander kleur of soort doek uit te zoeken, kunnen wij ook het geraamte in een andere kleur laten spuiten. Zo zijn er nu nogal wat mensen die overstappen van groen/wit naar zwart/grijs, of zwart/paars.

Het overtrekken van markiezen kan in vrijwel alle gevallen.

Advies

Vraag ons vrijblijvend advies als u het echt zeker wilt weten.

De pluspunten van Excelsior
De pluspunten van Excelsior

 
Onze best verkopende producten