Terrasschermen

Verleng je genieten!

Terrasschermen bieden veel voordelen voor liefhebbers van de buitenlucht. Dankzij de steun vooraan zijn de systemen zeer robuust en stevig. Het kan een windje hebben, is niet bang voor wat regen en kan als je het niet meer nodig hebt, netjes in worden gerold. Het verlengt derhalve de duur dat je van je tuin kunt genieten op een vrijwel niet zichtbare wijze, dit in tegenstelling tot de glazen overkappingsystemen.
Bel mij terug Vraag een offerte aan

Voor liefhebbers van de buitenlucht

Bij zon of regen buiten genieten: terrasschermen kunnen veel verduren en bieden een bijkomende ruimte in openlucht. Ten opzichte van de andere optie, een glazen overkapping, heeft deze oplossing het voordeel dat hij in gesloten toestand nauwelijks opvalt en in vele gevallen ook nog eens eenvoudig gedemonteerd kan worden. De staanders bedoelen we dan. Wat overblijft is niet meer dan een standaard zonnescherm op je muur. 

Toepassingsgebied

Naargelang van het toepassingsgebied, de gewenste afmeting en de esthetische vereiste kan er een keuze worden gemaakt tussen verschillende productoplossingen. Pergolaschermen bijvoorbeeld geven aan je terras een mediterraan karakter. je kunt ook kiezen uit terrasschermen, die de horizontale en verticale zonwering gecombineerd in een systeem aanbieden. De standaard geïntegreerde elektrische aandrijving zorgt voor een comfortabele bediening en kan door verschillende stuursystemen worden geautomatiseerd.

 

Meer weten, mail of bel ons!

De pluspunten van Excelsior
De pluspunten van Excelsior

 
Onze best verkopende producten