Binnenzonwering

Warmtewerend - zonwerend

We maken bij binnenzonwering een onderscheid in zonwerend en warmtewerend. Warmtewerend weert niet alleen de zon maar kaatst ook de zonnestralen terug naar buiten, waardoor de warmte ook echt buiten blijft. 

Mooi alternatief voor buitenzonwering

Door allerlei technologische innovaties is het vak zonweren behoorlijk in beweging en dat is goed nieuws voor de consument! Rode draad hierin is de toepassing van innovatieve warmtewerende en lichtwerende materialen.

Zonnestralen gaan daardoor net zo snel weer naar buiten als dat ze binnen zijn gekomen. Ideaal ook voor kinderkamers of andere ruimtes waar zonnewarmte behoorlijk comfortverlagend is.

 

 

Met de veelzijdigheid aan materialen en vooral kleuren en dessins worden plisses haast kunstobjecten in ieders kamer. Het spelen met licht en kleur, terwijl ook nog even de zon en vaak de warmte (bij het merk Verosol) worden geweerd. Gewoonweg fantastisch product!
Meer informatie »
Simpel én enorm doeltreffend. Gewoon een goed product dat er steeds mooier uit gaat zien en op ieders interieur kan worden afgestemd. Klassieker in wording.
Meer informatie »
Eigenlijk niet te begrijpen dat niet iedereen aan de 'hor' gaat. Wat een plezier om zonder insecten (of pollen) te kunnen genieten van de buitenlucht in je woning. En tegenwoordig zó veelzijdig toe te passen én in zulke mooie materialen en ontwerpen. Wij zeggen, doen!
Meer informatie »
Wie kent ze niet en wie heeft ze niet. Iedereen heeft wel een jaloezie in zijn huis of kantoor. Veelzijdig gebruik in materialen en ook nog eens leuk om met het licht te spelen. Hebben we niets aan toe te voegen, gewoon handig en goed!
Meer informatie »