Rolgordijnen

Mooi functioneel en divers toepasbaar

Rolgordijnen maken uw kamers compleet. Rolgordijnen kunnen mooi, elegant en sfeervol en sfeervol zijn. Daarnaast zijn ze zeer functioneel. Een veel voorkomend probleem in de zomer is dat het erg warm wordt in huis. Bepaalde rolgordijnen hebben een speciale buitenlaag, daardoor blijft de warmte juist buiten. Bovendien wordt hinderlijk lichtinval tegengehouden. In de winter gebeurt het tegenovergestelde. Kou wordt buiten gelaten en warmte blijft juist binnenshuis. Dit resulteert in energiebesparing. Uiteraard zijn er ook rolgordijnen zonder deze functie.
Bel mij terug Vraag een offerte aan

Brede en diverse toepassing

In ons assortiment hebben wij verschillende fabrikanten van rolgordijnen die ieder uitblinken in een bepaald element dat voor onze klanten van belang is, zoals:

  • prijstechnisch (goede oplossing voor een goede prijs)
  • decoratief (voor ieders smaak wat wils)
  • functioneel (keuze uit warmte/zon/licht werend of een combinatie van allen)
  • oplossingsgericht (ook oplossingen voor minder voorkomende vragen en situaties)

Hiermee hebben wij ook op het gebied van rolgordijnen een breed aanbod waarmee vrijwel iedere vraag beantwoord kan worden. Zo hebben wij producten van Verosol, de marktleider en innovator op het gebied van warmtewering/design. Maar ook hebben wij een fabrikant uit Groningen met prachtige Japanse producten. 

In onze showroom hebben wij het meest uitgebreide assortiment demonstratieklaar, maar ook de verkoopadviseurs beschikken over vrijwel alle producten en kunnen die bij u thuis demonstreren en tonen.

Typen en toepassingen

Hieronder een introductie in de diverse typen rolgordijnen er te krijgen zijn. Naast deze diversiteit in types is er ook een grote verscheidenheid in stoffen. Van volledig verduisterend tot vrijwel volledig lichtdoorlatend maar warmtewerend. 

        

   

 

Voor advies over welk product het beste jou of jullie wens en nood invult komen wij graag en vrijblijvend bij langs.

 

 

De pluspunten van Excelsior
De pluspunten van Excelsior

 
Onze best verkopende producten