Plisse/ Duette

Elegant en functioneel

Plisségordijnen bieden u een combinatie van jaloeziën en gordijnen. De plisségordijn heeft een zigzagvorm en worden ook vaak vergelijken met een vouwgordijn. Dit soort gordijnen zijn geschikt voor iedere ruimte. Niet alleen kunt u ze gebruiken voor de reguliere ramen, ook voor driehoekramen, schuine ramen en serres kunnen plisségordijnen u dé uitkomst bieden. Buiten het functionele doel van gordijnen heeft het gehele assortiment van Verosol een zeer stijlvol en modern design. Plisségordijnen van Verosol zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en vormen, zodat wij u altijd de perfecte oplossing kunnen bieden.
Bel mij terug Vraag een offerte aan

Decoratief - zonwerend - warmtewerend

In ons assortiment hebben wij verschillende fabrikanten van plisses die ieder uitblinken in een bepaald element dat voor onze klanten van belang is, zoals:

  • prijstechnisch (goede oplossing voor een goede prijs)
  • decoratief (voor ieders smaak wat wils)
  • functioneel (keuze uit warmte/zon/licht werend of een combinatie van allen)
  • oplossingsgericht (ook oplossingen voor minder voorkomende vragen en situaties)

Hiermee hebben wij ook op het gebied van plisses een breed aanbod waarmee vrijwel iedere vraag beantwoord kan worden. Zo hebben wij producten van Verosol, de marktleider en innovator op het gebied van warmtewering/design. Maar ook hebben wij een fabrikant uit Groningen met prachtige Japanse producten. 

In onze showroom hebben wij het meest uitgebreide assortiment demonstratieklaar, maar ook de verkoopadviseurs beschikken over vrijwel alle producten en kunnen die bij u thuis demonstreren en tonen.

Dat de techniek niet stil zit mag overigens wel blijken uit de nieuwste toevoegingen aan het plisse productgamma:

  • Standaard plisségordijnen
  • Twin plisségordijnen
  • Vario plisségordijnen
  • Serre plisségordijnen
  • Specials plisségordijnen

Verschil in tpye en stof, afhankelijk van de wens en nood van de toepassing

Hieronder een introductie in de diverse typen plisses er te krijgen zijn. Naast deze diversiteit in types is er ook een grote verscheidenheid in stoffen. Van volledig verduisterend tot vrijwel volledig lichtdoorlatend maar warmtewerend en zelfs combinaties hiervan! 

 

        

 

Voor verder advies over welk product bij uw wensen, vragen en mogelijkheden past, adviseren wij u graag.

De pluspunten van Excelsior
De pluspunten van Excelsior

 
Onze best verkopende producten