Horeca/Retail

Goede en snelle service!

Sinds 1930 zijn de horeca en retail klanten altijd al een belangrijke en ook leuke klantengroep geweest voor Excelsior. Zo komen we regelmatig op onverwachte en onbekende plekken en leidt een eerste aankoop vaak tot een langdurig partnerschap, althans, zo zien wij het (graag).

Betere zonwering, meer omzet!

Daarbij heeft ieder zijn vak. Wij komen met mooie oplossingen die veelal omzetverhogend zijn (terrasverwarming/verlichting) of eenvoudigweg door toch die grote markies met tekst te adviseren, waardoor meer potentiele klanten de locatie zien en er wilen blijven!

 

 

Meer bezoekers, die langer blijven, vaker komen en liever naar jouw terras gaan dan naar dat van je buren. Hoe je dat doet? Meer m2 van je terras overkappen, verwarmen en verlichten met strakke en aantrekkelijke zonneschermen of romantische markiezen. En vervolgens zorgen dat je van de straat af goed herkenbaar bent en dat in 1 oogopslag duidelijk is wat een klant bij jou kan vinden!
Meer informatie »
Je zonnescherm inzetten als marketinginstrument, daar hebben wij verstand van. Of het nu is om op te vallen tussen je concurrenten of gewoonweg om meer klanten je zaak binnen te halen, wij kunnen je daarbij helpen en adviseren.
Meer informatie »
Voor het snel en adequaat verhelpen van storingen aan rolluiken, zonneschermen, markiezen en ook binnenzonweringen bent u bij ons aan het goede adres. En in het geval dat wij onverhoopt zelf net niet kunnen hebben wij de beschikking over een breed inzetbaar en groot netwerk van andere specialisten!
Meer informatie »