Een Excellent zonnescherm

"Onafhankelijk, deskundig, professioneel en oplossingsgericht met tevreden klanten in Groot Amsterdam, daar gaan we voor!" 

In 1930 is Markiezenfabriek Excelsior in Amsterdam gestart met het populair maken en zelf produceren van markiezen. Vandaag maken we nog afentoe 'ingewikkelde markiezen', maar ligt de focus van Excelsior® op het zo goed mogelijk invullen van de wensen en noden van de klant met een grote verscheidenheid aan zonweringsproducten van door ons (streng) geselecteerde fabrikanten. 

Ons huidige assortiment én advies bestaat in ieder geval uit:

 • markiezen
 • knikarmschermen
 • screens
 • rolgordijnen
 • jaloezieën
 • horren
 • uitvalschermen
 • terrasoverkappingen
 • rolluiken
 • verwarming/verlichting
 • onderhoud/renovatie (o.a. doeken vervangen)

De binnenproducten die wij leveren kunnen tevens in een warmtewerende versie worden geleverd en zijn daardoor vaak een evengoed maar goedkoper alternatief voor zonwering aan de buitenzijde van een pand. Erg handig in Amsterdam op plekken waar lastig is bij te komen of te monteren of waar gewoonweg geen buitenzonwering geplaatst mag worden.

Partnerships/certificeringen

Wij hechten belang aan zekerheid voor onze klanten en naar een zo goed mogelijk advies en dienstverlening. Dat is een van de redenen dat wij gecertificeerd lid zijn van de Romazo, de branchevereniging, waarbij we ook de geldende garantienormen hebben overgenomen. Ook hebben wij ons voor een aantal belangrijke toeleveranciers gekwalificeerd als top-partner, vaak als enige in de regio. Hierdoor kunnen wij het meest uitgebreide programma van deze partners leveren en krijgen van hen een zeer goede service. 

       

We vinden voor alles een oplossing!

Wij pretenderen voor alles een oplossing te hebben! Of het nu krom, scheef, hoog, laag, lastig bereikbaar of onoplosbaar is door andere zonweringsbedrijven (en dat horen wij nogal eens), Excelsior komt met een oplossing. Altijd. Punt. Daarom werken we met in eigen huis opgeleide monteurs!

Onze showroom ook digitaal te bezoeken!

Uit eigen onderzoek blijkt dat nog maar 15 op de 100 klanten naar de/een showroom komen om een keuze te maken. Het gaat dan met name om de producten eens in het echt te zien en de stoffen te 'voelen'. De overige klanten, vaak ook die klanten die al eerder zonwering hebben gekocht, vragen ons om hen thuis te bezoeken en aldaar een advies voor de specifieke situatie te geven. Dit doen wij met plezier én vrijblijvend!

Wij beschikken uiteraard wel over een moderne, functioneel ingerichte showroom met twee verdiepingen in Amsterdam Noord bij de NDSM werf. De inrichting van de showroom is erop gericht om onze klanten in een kort tijdsbestek naar de best passende oplossing te leiden. Klik hier voor een Streetview tour van onze showroom. Let op, rechts kunt u op de -1- klikken voor de eerste etage!

Met de brede introductie van het internet is ook onze branche veranderd. Waar we normaal alle klanten in de showroom ontmoetten, merken wij dat zij, jullie, je orienteren op onze en andere websites. Wij hebben deze dan ook zó ingericht dat u zelf digitaal bij ons ook binnen in de showroom kunt kijken. Maar vooral kunt u reeds een oplossingsrichting vinden voor uw wensen.

Contact

Zoals bij ons gebruikelijk komen wij met plezier en vrijblijvend bij je langs, op locatie en op een tijd dat het jouw/jullie uitkomt voor een advies of inmeet afspraak. Bel of email ons daar anders even voor. Ook kun je hieronder direct een offerte/prijsopgave aanvragen voor het geval jullie je al georienteerd hebben. Succes.

Vraag een offerte aan

Vul onderstaand formulier in. Na ontvangst nemen we contact met u op.

Offerte aanvragen voor buitenzonwering? Kies hieronder een product:

Offerte aanvragen voor binnenzonwering? Kies hieronder een product:

De pluspunten van Excelsior
De pluspunten van Excelsior

Bezoek onze Showroom

Excelsior Zonwering BV

Tt. Vasumweg 26 (NDSM-terrein)
1033 SC  Amsterdam
Telefoon 020 69 20 388
   

Openingstijden

Ma - vr 10:00 tot 16:00 uur

(dinsdag gesloten)

Za            10:00 tot 16:00 uur