Terrasoverkappingen

Langer en vaker buiten genieten

De vereenvoudiging van de wetten ten aanzien van wat een particulier met zijn tuin mag doen, heeft veel plezier opgeleverd! Door het plaatsen van een open of gesloten terrasoverkapping verleng je niet alleen je huiskamer maar creer je ook de mogelijkheid om langer en meer van het buitenleven te genieten! 

Buiten genieten alsof je binnen bent!

Het leven in je tuin wijst je ook op de wat minder prettige dingen, zoals insecten, schemering, warmte en regen. Maar met horren, zonnescreens, verlichting én zelfs verwarming, geniet het hetzelfde van buiten als je binnen doet!

 

 

Hoe noemen ze dat ook weer in het buitenland: porch, veranda, sundeck, portico, patio, loggia... En in Nederland doen we het nu ook eindelijk, langer genieten van de buitenlucht terwijl je comfortabel en beschermd van regen en wind zit met wat wij noemen een terrascherm of verandascherm! En gewoon in te klappen in de winter. Heerlijk en makkelijk.
Meer informatie »
Dé hit van de laatste jaren, je woonkamer vergroten in je tuin. Verwarming en verlichting erin, lekkere stoel of loungeset, en genieten maar, het hele jaar door!
Meer informatie »